Els Castellers de Santpedor viuen un plàcid retorn a l’activitat

174
Actuació dels castellers a la Seu d'Urgell FOTO.CASTELLERS DE SANTPEDOR
Actuació dels castellers a la Seu d'Urgell FOTO.CASTELLERS DE SANTPEDOR

Castells bàsics de sis a la Festa Major de la Seu d’Urgell

Els Castellers de Santpedor van tornar a l’activitat en un actuació emmarcada en els actes de la Festa Major de la Seu d’Urgell. La colla de la camisa daurada tot just havia reprès els assajos el passat dimecres i encara té força membres gaudint de les seves vacances. Per això, van assegurar el tret i van dur a la plaça dels Oms castells bàsics de la gamma de sis. Una actuació per prendre impuls i afrontar la segona part de temporada.

A la primera ronda, els Castellers de Santpedor van escollir la torre de sis. A diferència de l’actuació de Puigcerdà la torre va pujar amb molt bones mides i va ser descarregada sense dificultats. Per a la segona ronda, els bagencs van tirar endavant el tres de sis amb agulla i la construcció no va presentar cap mena de problema. La única dificultat per a la colla de la camisa daurada va ser el tres de sis. Al primer intent, la canalla no ho va acabar de veure clar i es castell va quedar en intent desmuntat. Després d’uns minuts, un nou intent va acabar amb el castell descarregat. Un pilar de quatre aixecat per sota va cloure el retorn a la feina dels castellers de Santpedor.

Els Castellers d’Andorra va ser l’altre colla que va participar en la diada. Els pirinencs van descarregar el tres de sis amb agulla, el quatre de sis, el tres de sis al segon intent després d’haver-lo desmuntat i dos pilars de quatre.
La propera actuació dels Castellers de Santpedor serà el proper 8 de setembre a Castellar del Vallès amb els Castellers de Castellar, Castellers de l’Alt Maresme i Maduixots de l’Alt Maresme.