Els Castellers de Santpedor van descarregar castells de 6 i el pilar de 5 a Madrid

215
Els Castellers de Santpedor a Madrid.
Els Castellers de Santpedor a Madrid.

Els Castellers de Santpedor van actuar dissabte a Madrid. Ho van fer en un desplaçament dins dels actes del cinquè aniversari de la colla al costat dels amfitrions, la Colla Castellera de Madrid, i els Castellers de Cerdanyola.

Els Castellers de Santpedor han passat el cap de setmana a Madrid, on han anat a actuar amb la Colla Castellera de Madrid i els Castellers de Cerdanyola

A la capital espanyola van descarregar dissabte a la tarda el 3 de 6 amb el pilar, després d’haver-lo de desmuntar en primera ronda, el 4 de 6 amb el pilar i el 4 de 6. En ronda de pilars van aconseguir el de 5 i un de 4. El desplaçament va aplegar al voltant d’uns 80 castellers i Jordi Prat, cap de colla dels de la camisa daurada, ha dit a Ona Bages que va ser un èxit.

Jordi Prat, cap de colla dels Castellers de Santpedor

Aquesta ha sigut l’última actuació dels Castellers de Santpedor. Ha sigut una temporada amb molts alts i baixos on només han pogut descarregar un castell de 7. Tot i això, Prat ha explicat que han col·locat les bases per fer una passa endavant l’any que ve.

Jordi Prat, cap de colla dels Castellers de Santpedor

La temporada que ve la colla perdrà l’estatus de colla de 7 i tornarà a ser colla de 6.