Els Castellers de Santpedor tornen a l’activitat per encetar la nova temporada

140

El proper divendres dia 12 de febrer els Castellers de Santpedor tornen als assajos per encarar la temporada 2016, en què actuaran a places d’Andorra, Barcelona o Guissona entre d’altres. A finals de gener van celebrar l’assemblea d’inici de temporada per donar a conèixer la nova incorporació de Jordi Prat a l’equip de troncs de la junta tècnica i explicar les novetats amb què s’encara la nova temporada als integrants de la colla.

Un dels temes candents que es va tractar en l’assemblea és la possibilitat de traslladar els assajos al local del Born, quan es remodeli, per no coincidir en horaris amb el club Arc Set a Cal Llovet tal i com passa ara. Altres coses de què es va parlar són la creació d’una colla de grallers pròpia que els acompanyi a les places, el marxandatge de la colla i la comissió d'”eventus” que s’encarregarà de preparar àpats pels castellers els divendres després d’assajar. A més, la colla estrenarà en breus un nou portal web on compartiran i faran difusió de la seva activitat.

Cal destacar, també, el reconeixement que van rebre els de la camisa daurada per haver descarregat el seu primer castell de 7 -el 4 de -. Va ser un premi entregat pel baròmetre casteller i entregat fa dues setmanes en un acte a Valls, on van assistir representants de la colla. Entre ells Joan Prat, cap de colla dels castellers de Santpedor, que de cara a la nova temporada espera poder “repetir la fita i poder dur més castells de la gamma de 7 pisos a plaça”.