Els Castellers de Santpedor tanquen en primer tram de temporada descarregant el pilar de cinc

178
Castellers de Santpedor a Puigcerdà FOTO.MONTSE XIXONS
Castellers de Santpedor a Puigcerdà FOTO.MONTSE XIXONS

És el primer de la temporada que assoleix la colla de la camisa daurada

Els Castellers de Santpedor van cloure el primer tram de temporada a la festa major de Puigcerdà. L’actuació va estar condicionada per l’absència de membres de la colla de la camisa daurada que ja està de vacances i que va obligar a fer canvis als troncs dels castells situant-hi gent menys habituada a pujar. Això va provocar que castells totalment apamats pels bagencs fossin menys lluïts.

A la primera ronda, el dos de sis ja va presentar males mides i els Castellers de Santpedor van decidir desmuntar-lo. Quan va tocar repetir-lo es va canviar per un tres de sis amb agulla que en paraules del cap de colla Jordi Prat “estava perfecte”. A la segona ronda van haver de desmuntar el tres de sis que va ser exitós a la tercera. Quedava només el pilar de comiat i els Castellers de Santpedor volien cloure la primera part de temporada amb bon sabor de boca. Així que van optar per un pilar de cinc molt treballat als assajos i que va ser molt ferm en tot moment.
Per endavant queden ara unes vacances que han de servir per recarregar piles i afrontar un mesos de setembre i octubre molt il·lusionants.