Els Castellers de Santpedor porten castells clàssics a Sant Cugat

145
Foto d'arxiu dels Castellers de Santpedor
Foto d'arxiu dels Castellers de Santpedor

Els bagencs descarreguen tres castells de sis

Feia gairebé un mes que els Castellers de Santpedor no actuaven. El darrer cop va ser a casa seva en l’aniversari del seu bateig. A Sant Cugat del Vallès, la colla de la camisa daurada buscava recuperar sensacions. Malgrat ser poca gent i optar per castells plenament dominats les sensacions van ser molt bones. Una càrrega d’adrenalina per afrontar la part final del primer tram de temporada.

Els Castellers de Santpedor van dur a les vigílies dels Gausacs de Sant Cugat la torre de sis, el tres de sis amb agulla i el quatre de sis. Tres construccions a l’abast dels santpedorencs que van descarregar amb total solvència. En cap moment van patir per les mides o els tremolins que poden sorgir en qualsevol construcció. Fins i tot, van ser dels castells més ràpids de la temporada. Un pilar de quatre d’entrada i un altre de sortida van culminar l’actuació.

La colla local, els Gausacs, van descarregar un tres de vuit, un nou de set i una torre de set. I els Castellers de Cerdanyola, el tres de set, la torre de sis i el quatre de set.

El proper compromís dels Castellers de Santpedor serà el proper 15 de juliol a Puigcerdà amb Saballuts de Sabadell i una tercera colla a determinar.