Els Castellers de Santpedor van superar amb bona nota la seva actuació a la trobada de Colles del Bages. Va ser una actuació amb castells totalment dominats i per seguir-se rodant de cara a unes properes actuacions que seran importants. La propera actuació a Montcada i Reixac no serà de transició sinó que serà el darrer test abans de l’aniversari del bateig que es farà a Santpedor el proper 2 de juny.

La quarta edició de la trobada de Colles del Bages es va celebrar a Artés. La pluja va ser una amenaça constant. De fet, l’actuació va començar dins l’església on van fer les primers construccions Picapolls de la Gavarresa, Tirallongues de Manresa i Salats de Súria. Quan tocava els Castellers de Santpedor es va traslladar l’actuació a l’exterior i tret d’algunes petites gotes el temps va respectar la resta de la diada. La colla de la camisa daurada va descarregar el primer cinc de sis de la temporada, el quatre de sis amb agulla i el tres de sis amb agulla. Van ser tres castells amb bones mides, molt sòlids i que es van descarregar amb més rapidesa que en actuacions anteriors. Un pilar de quatre d’entrada i un altre de comiat van tancar un bona actuació.

Pel què fa a la resta de colles, els Picapolls de la Gavarresa i els Salats de Súria van oferir castells de sis pisos i els Tirallongues de Manresa de set.

La propera actuació dels Castellers de Santpedor serà el proper diumenge a Montcada i Reixac.