Els Castellers de Santpedor descarreguen el primer castell de set de la temporada

136
Els Castellers de Santpedor descarreguen el primer castell de set de la temporada
Els Castellers de Santpedor descarreguen el primer castell de set de la temporada

La constància va premiar els Castellers de Santpedor en la seva diada. Després d’haver-ho assajat molt i haver-hi estat a prop en diverses ocasions aquesta temporada, finalment la colla de la camisa daurada es va apuntar el primer castell de set pisos del curs 2018. Va ser un quatre de set en segona ronda que no va estar absent de moments de patiment. Després d’una pujada força tranquil·la van arribar uns segons crítics al descens que el tronc va saber dominar compensant moviments perquè el castell no fes llenya. Un cop estabilitzada la construcció i amb tothom ja de peus a terra l’alegria es va desfermar a la plaça gran de Santpedor.

La resta de diada va consistir en dos pilars de quatre d’entrada, un cinc de sis en primera ronda, un tres de sis amb agulla a la tercera i un pilar de cinc de comiat.

Van acompanyar els Castellers de Santpedor, els Sagals d’Osona, padrins dels bagencs, i els Micacos de Badalona. Els vigatans van descarregar la torre de set, el quatre de set amb agulla i el cinc de set i van intentar el pilar de sis. En caure, van descarregar després el pilar de quatre. I els badalonins van descarregar el quatre de set a la primera ronda, carregar la torre de set en segona i descarregar el tres de set a la tercera. Van acabar amb un pilar de cinc.

Als Castellers de Santpedor només els queda una actuació per cloure el 2018. Serà, com ja és habitual a Vic, tornant la visita als seus padrins el proper 4 de novembre