Els carrers de la Rosaleda s’omplen de terror el cap de setmana

173
Castaween 2015

LAIA CANDÀLIGA. – Unes 700 persones van assistir a la Castaween, al barri de la Rosaleda dissabte a la tarda.

Com és habitual, el barri de la Rosaleda celebra la Castanyada juntament amb el Halloween, i aquest any ha ampliat la casa del terror que va portar una alta participació i va omplir el barri de gom a gom.

Tot i el fred que feia, pares, mares, nens i nenes van passar casa per casa celebrant el truc o tracte i van visitar la casa del terror amb les bosses plenes de dolços. La gran participació va provocar cues molt llargues, però el berenar de frankfurt o castanyes feia més lleugera l’espera.

La gent va sortir contenta de la casa del terror, els més petits una mica més espantats que els grans, però amb ganes i il·lusió. Una de les escenes que potser va cridar més l’atenció de la casa del terror, era el d’una noia plena de sang estirada al terra sobre un llençol. Els figurants de la casa del terror arrencaven el cor (que era de porc) a la noia i després en sortia sang.

Una nit de por i emoció que va deixar bones sensacions al veïnat i va donar idees als organitzadors per innovar l’any vinent.