La Unió de Botiguers i Comerciants de Navarcles preparen l’estrena del seu particular xou teatral anomenat “I el papa… Què?”. L’obra, dirigida per Queralt Valls i Xènia Sellarés, sumarà el seu 18è xou protagonitzat per desenes de botiguers del municipi.

La proposta escènica “s’endinsarà a la vida de la Carla que, per sorpresa, rebrà la inesperada visita del seu pare. L’arribada del Pere provocarà un impacte que sacsejarà les seves vides”. Així ho explica el cap de producció de l’espectacle, José Carlos Rodríguez:

La comèdia teatral ve carregada d’entreteniment i balls a dojo, representada en 5 úniques funcions que esperen omplir les butaques del Teatre Auditori Agustí Soler i Mas de Navarcles.

L’espectacle s’estrenarà el proper diumenge 14 d’octubre a les 18:00h, i repetirà funcions els dies 21 i 28 d’octubre a les 17:00h i a les 20:00h. Les entrades es poden ja adquirir a la plataforma web FILA12 (navarcles.fila12.cat) i, a partir del dia 26 de setembre, es podrà comprar físicament al comerç INSPRU (C/Jesús 1, Navarcles). Tanmateix, es podran adquirir entrades els dies de les funcions a les mateixes taquilles del Teatre Auditori, una hora abans de l’inici de cada funció. El preu de l’entrada és de 10 euros.