Els Bombers donen per estabilitzat l’incendi de Sant Vicenç de Castellet

89
Imatge des de Castellgalí. Imatge: Cedida

El foc i el fum que es podien veure des de diferents punts de la comarca, va començar poc abans de les nou de la nit al nord del nucli urbà. 

Els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l’incendi de Sant Vicenç de Castellet aquest dimecres de matinada. El foc es va declarar poc abans de les nou de la nit al nord del nucli urbà. Un total de 26 dotacions es van desplegar en una àrea de 15 hectàrees per envoltar el foc. Les flames es trobaven dalt d’un turó envoltat de camps.

Segons han explicat els mateixos bombers la superfície cremada és de 7,15 hectàrees segons l’estimació dels Agents Rurals. De fet, l’inici del foc a sigut en un descampat de matolls i canyes i, tot i que al principi només hi han actuat quatre dotacions dels Bombers, les flames han arribat a l’arbrat del turó conegut, popularment, com de les antenes.

A hores d’ara diverses dotacions dels bombers continuen treballant en les tasques d’extinció de l’incendi. És per això que ja ha quedat tancat el centre de control de Cal Soler. La zona més afectada pel foc és a l’antic abocador.

Algunes de les imatges dels usuaris: