Els Bombers de la Generalitat que aquest migdia han treballat per apagar el foc de la Vista Pirineu donen per estabilitzat l’incendi. Hi han treballat 6 dotacions terrestres i 2 d’aèries. Segons els Agents Rurals, han cremat 1,8 hectàrees de vegetació, de les quals 1,5 han estat forestals i 0,3 de massa agrícola.

El foc ha començat a Torrecabota a 2/4 de 2 del migdia i ha cremat a prop de la carretera que puja d’Artés a Calders. Es tracta d’una zona diferent de la de l’incendi que va afectar el mateix municipi el cap de setmana passat. Aquesta vegada, doncs, ha afectat una zona propera a la urbanització Vista Pirineu, a prop de la carretera B-431, en el punt quilomètric 41,2.

Els Bombers han pogut estabilitzar ràpidament el foc, i gràcies a la seva actuació les flames no s’han propagat tan virulentament com dissabte. A més a més, per precaució, la policia ha desallotjat els veïns més propers a la zona calcinada i ha demanat a la resta que no sortissin de casa. A causa de l’incendi, diversos habitatges s’han quedat sense llum i telèfon perquè s’ha cremat el cablejat elèctric.