Els bombers donen per estabilitzat l’incendi de la Vista Pirineu

150

Els Bombers de la Generalitat que aquest migdia han treballat per apagar el foc de la Vista Pirineu donen per estabilitzat l’incendi. Hi han treballat 6 dotacions terrestres i 2 d’aèries. Segons els Agents Rurals, han cremat 1,8 hectàrees de vegetació, de les quals 1,5 han estat forestals i 0,3 de massa agrícola.

El foc ha començat a Torrecabota a 2/4 de 2 del migdia i ha cremat a prop de la carretera que puja d’Artés a Calders. Es tracta d’una zona diferent de la de l’incendi que va afectar el mateix municipi el cap de setmana passat. Aquesta vegada, doncs, ha afectat una zona propera a la urbanització Vista Pirineu, a prop de la carretera B-431, en el punt quilomètric 41,2.

Els Bombers han pogut estabilitzar ràpidament el foc, i gràcies a la seva actuació les flames no s’han propagat tan virulentament com dissabte. A més a més, per precaució, la policia ha desallotjat els veïns més propers a la zona calcinada i ha demanat a la resta que no sortissin de casa. A causa de l’incendi, diversos habitatges s’han quedat sense llum i telèfon perquè s’ha cremat el cablejat elèctric.