Els Bombers de la Generalitat continuen les tasques d’extinció en l’incendi de vegetació d’Artés

133
Redacció – Al llarg del dia, els Bombers de la Generalitat  continuaran treballant, amb 17 dotacions terrestres i un mitjà aeri en l’incendi de vegetació que crema des del passat dissabte a Artés i que està estabilitzat. Les tasques d’extinció es concentren en repassar i rematar tot el perímetre afectat amb línies d’aigua i eines manuals, per tal d’evitar qualsevol represa.
Protecció Civil va desactivar ahir al vespre l’ALERTA del pla INFOCAT, que es manté en situació de prealerta. Creu Roja informa que ahir, a les 22.00 hores, va desmuntar el centre d’acollida a Santa Maria d’Oló i va retirar el vehicle d’avituallament als operatius que restava a la zona.
Els municipis de la zona de l’incendi que tenien els seus Plans Municipals activats també van desactivar-los paulatinament.
L’incendi de Montargull, a Artesa de Segre, controlat
Des d’ahir a la tarda, l’incendi que va afectar el paratge de les Pletes, a la Vall de Llebrera, a Montargull, està controlat. Durant el dia d’avui, dues dotacions terrestres continuaran les tasques d’extinció que va afectar unes 15 hectàrees de vegetació forestal i agrícola.