Els Benet Games tornen aquest cap de setmana amb moltes propostes per a totes les edats

203

Els Benet Games tornen aquest cap de setmana a Sant Fruitós en una 5ena edició plena de novetats. El festival de música, esport i natura es consolida i suma activitats per a diversificar la festa. Així, aquesta edició, té moltes propostes per totes les edats i gustos: des d’un espai salut o zona chill out pels més tranquils, fins a l’esperada cursa d’obstacles Kia Race, salts amb BMX o el Bike Trial pels més atrevista, passant també per la festa dels colors o la supercursa del Club Super3, ideal pels més petits.

El cap de setmana del 6 i 7 d’octubre, doncs, omplirà l’emblemàtic Bosquet de Sant Fruitós (i tot el voltant) de més de 40 activitats dividides en 8 espais: aventura, tendències, aire, infantil, aigua, bike, música i gastronomia i l’espai central. Tot això en una festa que té la seva propia moneda, els Benets, que s’han d’adquirir per a poder participar a les propostes esportives i gastronomiques que ofereixen.

N’hem parlat amb la coordinadora del festival, Roser Oliveras, que espera que aquesta edició tingui tan èxit de participació com les anteriors: