Els Benet Games de Sant Fruitós oferiran més de quaranta activitats

144
Presentació Benet Games 2019 / Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages
Presentació Benet Games 2019 / Fotografia: Ajuntament de Sant Fruitós de Bages

El festival d’esport, natura i música a l’aire lliure, que enguany arriba a la seva sisena edició, tindrà lloc els propers 5 i 6 d’octubre. En aquesta edició s’han programat més de quaranta activitats i proves esportives, que estaran repartides en vuit espais diferents. L’entorn del Bosquet, la Piscina Municipal, la Plaça Alfred Figueras o el Pavelló d’Esports seran alguns dels escenaris del festival. 

En aquesta convocatòria es consoliden els espais d’anteriors edicions i se n’hi afegeix un de nou, el tecnològic, en el qual els visitants podran trobar activitats com ara un taller de drons, patinets elèctrics o overboards, entre d’altres. 

Pel que fa a les activitats aquàtiques, es continuarà oferint paddle surf, bateig de submarinisme i barques pels més petits. Com a novetat, s’hi inclouen sessions de body art i de pilates. L’espai d’aire comptarà amb inflables, extreme ball i tallers defrisbee i d’estels.

Tirolines, laberints, ponis, rocòdrom i trikes, entre d’altres, configuraran la zona d’aventura. Enguany també es podrà participar en un joc de pistes.

A banda dels diferents espais, el festival oferirà una gran varietat d’activitats paral·leles com ara proves esportives, actuacions, animació o exhibicions.