Els Benet Games amb més força que mai

177

Sant Fruitós acull aquest cap de setmana una nova edició dels Benet Games. És el quart any que l’ajuntament del municipi h oorganitza i, enguany, ho fa amb més novetats però consolidant les activitats que ja funcionen.

L’exhibició de salts amb bmx és un dels plats forts de dissabte i donarà pas a la gran novetat d’aquest any: una Festa de Colors que es farà el dissabte 7 d’octubre a partir de les a la Plaça Alfred Figueras. És una activitat oberta a tothom i dinamitzada per les Piscines Municipals de Manresa.
Paral·lelament, un any més, la festa esportiva reafirmen el seu compromís social a través d’una acció solidària. Aquesta iniciativa té com a objectiu recaptar diners per destinar a l’associació Càritas Sant Fruitós de Bages. L’Ajuntament de Sant Fruitós és l’encarregat de liderar-ho, juntament amb el gimnàs Fitdance. Per cada persona que vingui a ballar el dissabte, a les 5 de la tarda a la Plaça Alfred Figueras, es destinarà un euro per l’associació escollida.

En aquesta edició dels Benet Games també s’incorpora un nou espai, el Cobert de la Màquina de Batre, que acullirà actuacions musicals en directe, un vermut i una paella pels participants en algunes de les proves esportives del festival. Com a proves esportives cal destacar les 3h de Resistència en BTT el dissabte a les 4 de la tarda, l’Open Infantil BTT el mateix dia a les 11 del matí i la Four Factors Race el diumenge a partir de les 10 del matí. També hi haurà una caminada i pedalada popular el dissabte a les 11 que finalitzarà amb una paella per a tots els participants.

L’horari dels Benet Games serà dissabte de des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre, i diumenge de les 10 del matí a les 3 de la tarda. Durant aquesta franja, es faran més de 40 activitats repartides entre el Bosquet, la Plaça Alfred Figueras, el Cobert de la Màquina de Batre, les piscines municipals i el camp de futbol.
Cal destacar que hi haurà pàrquings habilitats  i es reforçarà el servei de beguda i menjar amb punts de venda dins el propi festival. Es podran adquirir benets (moneda oficial del festival) en el punt d’informació situat a la Plaça Alfred Figueras.