Els bars, restaurants i centres d’estètica santfruitosencs podran optar a un ajut de l’Ajuntament de fins a 2.000 euros

170
Imatge d'arxiu Ajuntament Sant Fruitós de Bages / Fotografia: Marcel Tarazona
Imatge d'arxiu Ajuntament Sant Fruitós de Bages / Fotografia: Marcel Tarazona

L’Ajuntament de Sant Fruitós aprova noves línies d’ajuts per bars, restaurants i centres d’estètica. Van ser el primer sector que va rebre quan es van començar a aplicar les mesures contra la segona onada del coronavirus. Aquestes línies volen ajudar a cobrir les despeses que seguien pagant quan estaven tancats.

L’equip de govern vol, així, aplicar un cataplasma a la garrotada que va suposar el tancament. El regidor de promoció econòmica, Felip Echarri, explica quines despeses cobrirà l’ajut, que serà la part proporcional dels dies que els negocis no hagin pogut obrir fins a 2.000 euros.

Per poder accedir a l’ajut, els propietaris de bars, restaurants i centres d’estètica hauran de presentar els documents del pagament. Des de la setmana passada, això sí, ho podran fer a través a l’oficina de recuperació econòmica. Echarri explica que els donaran un cop de mà a l’hora de presentar els documents i buscar altres ajuts.

L’oficina, que ha obert les seves portes amb l’objectiu d’ajudar a pal·liar els efectes econòmics del COVID, seguirà oberta un cop el poble superi la crisi de la pandèmia per seguir ajudant a les empreses i emprenadors en processos d’assessorament econòmic.