Els bars i restaurants de Sant Fruitós repartiran menjar a domicili gratuïtament

172
Restaurant Can Ladis de Sant Fruitós.
Restaurant Can Ladis de Sant Fruitós.

Els santfruitosencs podran demanar menjar a domicili gratuïtament. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament i els restaurants per pal·liar els efectes econòmics del tancament decretat per la Generalitat. Per fer-ho, una empresa subcontractada s’encarregarà del repartiment de les comandes i els santfruitosencs només hauran de pagar el que demanin.

Quan la Generalitat va anunciar que tancaven els bars i els restaurants, l’Ajuntament va demanar als de Sant Fruitós quins tenien pensat seguir oberts per repartir menjar a domicili. Un cop van poder fer una llista, els van afegir al web municipal. El regidor de Promoció Econòmica, Felip Echarri, explica a Ona Bages que contribuir en el repartiment és la fórmula que han trobat per donar un cop de mà.

Per fer-ho atractiu als santfruitosencs, tots els costos del repartiment aniran a càrrec de l’Ajuntament.

Els horaris per fer els encàrrecs serà de dilluns a diumenge d’una a quatre de la tarda i de vuit a dos quarts de nou del vespre i, això sí, les comandes hauran de ser d’un mínim de quinze euros. Echarri explica que el servei arribarà a tot el territori que ocupa Sant Fruitós.

Els establiments que vulguin adherir-se a aquesta iniciativa ho poden fer posant-se en contacte amb l’àrea de Promoció Econòmica. Després de les noves mesures de la Generalitat, l’Ajuntament també ha suspès l’ajut de 140.000 euros per tenir descomptes per dinar o passar la nit a Sant Fruitós.