Els àpats i les nits a Sant Fruitós tindran descomptes els mesos de juliol i agost

153
Nexe Espai de Cultura. FOTO: Aj. de Sant Fruitós de Bages
Nexe Espai de Cultura. FOTO: Aj. de Sant Fruitós de Bages

L’Ajuntament de Sant Fruitós donarà vals de descomptes per menjar i dormir al poble. Només funcionaran a través de l’aplicació de l’Ajuntament i seran de 10 euros per les persones que facin un àpat a bars i restaurants i de 15 per les que passin la nit a Sant Fruitós de Bages.

Aquests descomptes només s’aplicaran durant els mesos de de juliol i agost i estarà obert a tothom qui inverteixi en el sector de la restauració i hoteler de Sant Fruitós. Els vals seran codis que es demanaran mitjançant l’APP mòbil de Sant Fruitós i que els establiments llegiran abans del pagament per fer el descompte. En total, cada persona podrà utilitzar 5 codis per àpats i 5 per pernoctar. La regidora de Promoció Econòmica, Carme Cruz, explica que estan oberts a tothom, encara que sigui de fora de Sant Fruitós.

Aquests vals formen part de la línia 5 d’ajuts del pla de reactivació econòmica de Sant Fruitós. En total, l’Ajuntament destinarà 100.000 euros a 10.000 vals de 10 euros i 60.000 a 5.000 vals de 15 fent que el pressupost total d’aquesta línia sigui de 160.000 euros que aniran a parar als bars, restaurants i hotels del poble. Els descomptes s’aplicaran directament i després l’Ajuntament farà el pagament als negocis.

La data clau per conèixer els detalls d’aquesta línia, però, serà dijous 4 quan es reuneixi la Comissió per a la reactivació social i econòmica del poble. A partir de llavors es donaran els detalls del seu funcionament.