Els alumnes de segon de Primària de l’Escola Paidos participen a l’eMusiona’t

119
Imatge de Escola PAIDOS

Els alumnes de segon de Primària de l’Escola Paidos, van participar diumenge passat en l’espectacle “eMusiona’t” celebrat a l’Auditori de Girona.

“eMusiona’t” és un espectacle musical creat pel professorat del Departament Col•laboratiu de Música de la Fundació Tr@ms, entitat sense ànim de lucre que engloba escoles sensibilitzades a convertir la innovació com a element identitari de centre.

Un total de 750 alumnes, des d’Educació Infantil a l’ESO i de centres d’arreu de Catalunya com Barcelona, Roses, Mollet del Vallès, Vic, Mataró, Sabadell, Sant Boi de Llobregat i Sant Fruitós de Bages, d’arreu, van participar en l’execució del musical.

2.000 persones van poder veure l’espectacle a l’Auditori de Girona, un espectacle sobre música, tecnologia i les diverses emocions dels nens i nenes, des que neixen fins que arriben a l’adolescència.

El fil conductor de l’obra van ser les vivències d’en Pau i la Nora, dos amics que creixien junts i que al llarg de la seva infantesa i adolescència, van aprendre a gestionar les seves emocions, vivències i experiències.

L’alumnat de segon de primària del PAIDOS ens explicarà l’experiència en el programa d’INFOescoles de la setmana que ve.

Imatge de Escola PAIDOS