Les obres del nou institut d'Avinyó - Foto: Aj. Avinyó
Les obres del nou institut d'Avinyó - Foto: Aj. Avinyó

Els estudiants d’ESO de l’Institut – Escola Barnola d’Avinyó estrenen la nova instal·lació avui després de les obres que van començar el passat 8 de setembre. 

La previsió era que les obres acabessin a la tardor. Mentrestant, els 39 alumnes d’ESO que estudien a Avinyó han rebut les classes de forma provisional a l’Aula de Música i a les sales del Centre Cívic de Can Tutó. Uns espais que es van acondicionar prèviament per poder dur a terme l’ensenyament amb una certa normalitat. 

Malgrat tot, aquesta situació s’ha allargat fins divendres passat. Avui, però, els alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’Institut-Escola Barnola ja podran ocupar el seu espai definitiu dins el complex educatiu. 

Aquest nou espai, destinat a impartir estudis de secundària, consta de sis aules en un mòdul independent. El cost i la gestió de les obres les ha assumit directament el Departament d’Educació. Finalment, el nou edifici modular s’ha ubicat al pati de l’escola i s’ha construït al mateix nivell que l’antic centre educatiu.