Els alumnes de l’escola Riu d’Or de Santpedor entrevisten Quico Rodríguez, del grup Rúpits, que ha tret nou CD

202
Alumnes de l'escola Riu d'Or de Santpedor gravant El Gronxador
Alumnes de l'escola Riu d'Or de Santpedor gravant El Gronxador

El programa de radio escolar El Gronxador d’aquest mes d’abril ve farcit de notícies, reportatges, música, i també una entrevista a una jugadora de futbol femení

Els alumnes de 5è de l’escola l’Olivar de Castellnou de Bages ens han preparat dos reportatges fantàstics. Un en anglès, per conscienciar sobre un problema gravíssim i internacional que ens afecta a tots, com és el desmesurat consum de plàstics que fem a tot el planeta. I l’altre sobre la seva participació en un Congrés de Medecina, juntament amb metges d’alt nivell.

I a les notícies, també des de l’Olivar, ens explicaran que aquest mes d’abril Castellnou de Bages ha fet el primer contacte amb un poble italià de la regió del Piemont. També s’han posat tanques de seguretat a la carretera. I a més s’han celebrat les tradicionals Caramelles per Setmana Santa. I qui també hi dirà la seva avui és el Consell dels Infants, que ens explicarà com va la Missió Convivència per conscienciar sobre la importància de respectar les altres persones i també la natura.

Des de l’escola Riu d’Or de Santpedor avui parlaran de futbol femení, perquè han entrevistat a la Sara Nadal, de l’equip infantil B femení del CE Manresa. . I també ens explicaran el nou CD que Quico Rodríguez ha tret amb el seu grup de música, Rúpits, i que han presentat a la Sala Stroika de Manresa.

Com sempre, comptarem amb les recomanacions d’esdeveniments musicals que ens porten des de l’Escola Municipal de Música de Santpedor i avui a més amb l’actuació de la Maria Xampai que ens tocarà la cançó del Pastor Cors.

ESCOLTA EL PROGRAMA EL GRONXADOR D’ABRIL SENCER: