Més de 160 alumnes de l’Escola Paidos de Sant Fruitós de Bages van conèixer i experimentar amb la ciència i la tecnologia. Ho van fer els alumnes de 6è de primària i 1r i 2n d’ESO, el passat dijous al YOMO BCN (Youth Mobile Festival), en el marc del Congrés Mundial de Mòbils.

Així, el YOMO és un festival de ciència i tecnologia on els alumnes poden fer tant activitats i pràctiques interactives, com tallers per aprofundir o espetacles de teatre. D’aquesta forma els alumnes de Paidos van participar en un Roomescape amb realitat virtual, un taller de navegació segura i un taller de drons, entre moltes d’altres.

Des del centre educatiu valoren positivament l’experiència i asseguren que els estudiants “es van divertir tot aprenent sobre les àrees STEM  (Science, Technology, Engineering and Mathematics)”.

YOMO és una activitat que es realitza dins el Mobile World Congress —el principal esdeveniment de la indústria del mòbil— i de GSMA, que representa els interessos de 800 operadors de xarxes mòbils a tot el món.