Els nens i nenes de les escoles de Santpedor i Castellnou es posen davant el micròfon per fer de petits periodistes i explicar contes de tardor, poemes, recomanacions, notícies, entrevistes, i molt més

Què és el Land Art? Ens ho expliquen els nens i nenes de 4rt de l’escola l’Olivar, que ens duran també un reguitzell de notícies del poble molt interessants. Així, coneixerem l’Esplai Maqui de Castellnou, la Garrotxa i els seus volcans, l’escola de Trail Laia Díez, i l’actualitat de la Unió Esportiva Castellnou. ATENCIÓ a més, amb les històries de bruixes, castanyes, i CARGOLS!

Al Llissach els alumnes de 6è entrevisten a la SAM, una americana que els ensenya anglès a l’escola. A més, ens recomanen dos llibres imperdibles, un en anglès!

No us perdeu tampoc l’entrevista dels nens i nenes del Riu d’Or a Carlos Ernesto Garcia. És el comissari de l’exposició ESCOLES D’ALTRES MONS, que podeu veure a la biblioteca de Santpedor. També van parlar amb el Roger Pich, un mestre que va fer un projecte educatiu en un racó molt especial del món, al Nepal. A més, ens ensenen el joc de la baldufa de la mà del Mateu Comellas, i ensenyen també, a meditar i relaxar-nos. Un exercici molt útil per encarar amb energia i vitalitat el dia.

I a l’escola La Serreta ens expliquen les seves visites als Aiguamolls de la Bòbila i als estudis de TV3! , ens recomanen jocs de taula per passar una estona ben divertida, i llegeixen uns FANTÀSTICS poemes sobre les nostres estimades àvies.

També participa d’aquest Gronxador el Consell dels Infants, que ens expliquen com va anar la Festa dels Drets dels Infants que es va fer diumenge passat a Santpedor; i els nens i nenes de l’Escola Municipal de Música, que apunten al calendari dates per gaudir de bons espectacles musicals, ens recomanen un parell de bones cançons, i n’interpreten una ells mateixos.

ESCOLTA EL PROGRAMA SENCER AQUÍ MATEIX