El llibre dels 50 anys de la Coral Escriny es cola entre els més venuts d’un Sant Jordi que, a Santpedor, va tenir com a protagonista el CDR i els actes reivindicatius de diumenge

Les llibreries de Santpedor van fer un dels millors Sant Jordis dels últims anys. El bon temps i el fet que la diada caigués entre setmana va afavorir la presència de persones als carrers del poble, sobretot a la tarda.

Val a dir que el llibre dels 50 anys de la Coral Escriny, escrit pels santpedorencs Francesc Vila i Montserrat Xixons es va colar entre els més venuts de la jornada al poble. Amb tot, ‘Dies que duraran anys’ de Jordi Borràs, i ‘SOS Cristians’ de Pilar Rahola, van ocupar les dues primeres posicions al podi de vendes.

El gruix d’actes de Sant Jordi a Santpedor, però, es van concentrar un dia abans, diumenge, amb els actes reivindicatius que va organitzar el CDR de Santpedor. Almenys dos centenars de persones van gaudir d’una jornada que va comptar amb la presència de Jordi Pesarrodona, el comediant i regidor d’ERC a Sant Joan al qual es va imputar delicte de desobediència per posar-se un nas de pallasso al costat d’un policia nacional el passat 1 d’octubre. A més, va actuar el grup de rock 4cat, i com cada dia, a partir de les 21h, hi va haver cantada per la llibertat. Durant la tarda es van fer lectures de textos i poemes, i altres actes literaris. A més, es van posar a la venda llibres de segona mà, llaços grocs, pins i estelades.