Els 63 parcs infantils de Manresa reobren després de més de tres mesos precintats

155

L’Ajuntament demana la responsabilitat de la ciutadania per prevenir possibles contagis, i ha penjat cartells als parcs avisant de les mesures de seguretat necessàries, com ara utilitzar mascareta, evitar les aglomeracions o rentar-se les mans abans i després d’anar al parc. Pel que fa a les fonts públiques, des d’ahir són obertes les de boca instal·lades dins els parcs infantils. La resta de fonts s’aniran obrint progressivament.

Tot i així, cal recordar que les persones adultes acompanyants són les encarregades de vetllar pel compliment de les mesures de seguretat. Per aquest motiu, a tots els parcs s’hi ha col·locat cartells amb recomanacions d’ús, com evitar les aglomeracions en zones de joc, mantenir la distància de seguretat de dos metres, utilitzar sempre les mascaretes i compartir els espais i elements de jocs.

Per altra banda, l’Ajuntament de Manresa recull totes les activitats que seran gratuïtes per a infants i joves a la ciutat. S’hi pot trobar activitats esportives com el cors escolar, tornejos de futbol i casals esportius municipals. També d’artístiques com un cine club, tallers creatius lectura personalitzada. També hi haurà relacionades amb la salut, les festes i tradicions, de lleure i enfocades al reforç escolar.