La Biblioteca Pare Ignasi Casanovas de Santpedor acull des de la setmana passada i fins al maig una exposició dels 4 projectes dels pressupostos participatius. Una iniciativa que portava Esquerra Republicana de Santpedor al programa electoral i que es posarà en solfa als pressupostos del 2017. Això sí, per la regidoria d’Hisenda aquesta votació sobre 4 propostes tancades -plantejades per ells- és només una prova pilot, que ha de servir per refinar i fer més ambiciosos els pressupostos participatius de cara al 2018.

Els quatre projectes a votar, que van sortir a la llum a principis d’any, són: 1) redactar un projecte per reformar la font de les escales, 2) crear una zona d’aparcament d’autocaravanes, 3) un espai de socialització de gossos o bé 4) instal·lar un punt interactiu d’informació. Podeu consultar-ne els detalls al web de l’Ajuntament.

Els santpedorencs podran votar amb quin d’aquests quatre projectes s’inverteixen els 20.000 euros que l’Ajuntament té pressupostats per aquesta iniciativa, a partir del 18 d’Abril i fins el 30. Les votacions podran ser presencials i també telemàtiques (l’Ajuntament té previst un sistema per votar a través de l’ordinador).