Eladi Gallego, tècnic de la Pirinaica: “Des del club som molt prudents, però la classificació justifica els nostres mèrits esportius”

349

Amb el desenllaç de la temporada en el futbol territorial encara per resoldre’s, i malgrat que només sigui la part dels ascensos, hi ha clubs que ho viuen amb més neguit que altres. Un d’ells és el primer equip de la Pirinaica. El conjunt dirigit per Eladi Gallego és líder del grup 7 de Tercera Catalana i espera que la Federació Catalana faci oficial el seu ascens a Segona. Malgrat tot, el club prefereix ser prudent i esperar per a celebrar res.

El que segur que passarà és que l’equip estarà dirigit una temporada més per Eladi Gallego. Un entrenador que va arribar fa dues temporades del Centre d’Esports Manresa i que, des d’aleshores, ha completat dos cursos futbolístics molt bons al club de la Mion. A més, aquest últim, pot acabar amb un ascens més que probable sinó res torça.

Amb l’Eladi parlem a l’Esport i Punt sobre la temporada, la incertesa del futur i sobre la seva renovació al capdavant de la banqueta vermella.