El waterpolo torna demà a Manresa després d’una llarga espera

161

Els esports aqüàtics són dels més estan tardant a tornar després de l’aturada obligada pel coronavirus. L’espera s’ha acabat i per fi demà el primer equip masculí del Club Natació Minorisa tornarà a competir a les piscines municipals de Manresa. Ho farà en l’estrena de la lliga de Primera Catalana contra el Club Natació Badia i amb la novetat del veterà Àngel Peirón a la banqueta en substitució de Dani Calvo. El partit serà a dos quarts d’una del migdia. L’equip té ganes de competir, però Peirón reconeix que la incertesa no els fa està tranquils.

 

La temporada es presenta amb molta incògnita, més amb un esport que realitza en un medi molt específic i que requereix d’un acondicionament físic especial.

 

L’equip barrejarà joves i veterans amb l’objectiu de mantenir la categoria. Concretament l’objectiu que es marca el conjunt bagenc és estar entre els vuit primers al final de la fase regular, que es juga a doble volta. El novè i el desè classificats es jugaran la permanència en una eliminatòria d’anada i tornada.

 

 

A banda d’això, i segons ha pogut saber Ona Bages, el Club Natació Minorisa ha rebut el vist-i-plau per organitzar el trofeu Fèlix Serra Santamans el proper 25 d’octubre. Serà la primera competició després de la Covid-19 a nivell català amb nedadors d’elit de tot l’estat.