A l’Esport i Punt d’Ona Bages i Ràdio Sant Fruitós en vam parlar amb el president del club, dos jugadors de l’equip i el seu entrenador

Guillermo Requena i Pau Martínez, jugadors del Vaillent ASFE Sant Fruitós ens van explicar com va anar la consecució del títol de lliga.  L’equip va rebre la notícia de que eren campions als vestuaris de l’European International School, mentre s’estaven dutxant. El segon classificat, havia de perdre a casa del cuer del grup, el Barberà B, i aquest pronòstic es va va acabar complint. Els del Pla de l’Urgell jugaven mitja hora abans que el Vaillant i van punxar a Barberà per 78 a 66, convertint al Vaillant en campió matemàtic del grup a falta de 3 jornades. Allà a Sant Cugat del Vallès, amb els familiars i amics desplaçats van celebrar el títol de lliga, que també fa que ja siguin equip de Primera Catalana, de cara a la pròxima campanya. 

El Vaillant ASFE Sant Fruitós jugarà a Primera Catalana la propera temporada

Xavier Navarro, president de l’ASFE Sant Fruitós també va ser al programa i va fer la valoració més institucional del títol de lliga i de l’ascens del sènior masculí de l’entitat santfruitosenca. També vam escoltar a l’entrenador del Vaillant, Màrius Bonjorn, en una entrevista telefònica, feta a la secció d’Esports del magazín La Central.

A més a més, el Vaillant ASFE Sant Fruitós competirà amb els altres quatre campions de lliga de Segona Catalana pel campionat de Catalunya. De moment, el Vaillant, és l’únic equip que ja s’ha proclamat campió. La final del campionat de Catalunya es disputarà a Salt.

Recupera l’entrevista amb Guillermo Requena, Pau Martínez, Xavier Navarro i Màrius Bonjorn en el següent reproductor: