Mireia Belmonte serà a Manresa aquest diumenge | Jonathan Oca

Aquest diumenge se celebra una nova edició del prestigiós Torneig Fèlix Serra Santamans de natació que organitza el Club Natació Minorisa a les seves instal·lacions. La competició comptarà amb nedadors que participaran en els pròxims Jocs Olímpics de Tòquio

Mireia Belmonte, Jimena Pérez i Alberto Martínez són els futurs olímpics que seran diumenge a Manresa per disputar el torneig que s’iniciarà amb la prova dels 800 metres lliures femenins, on precisament participaran Belmonte i Jimena Pérez. En els 200 metres esquena hi haurà participació del club amfitrió, el Minorisa, amb la presència de Jan Iwan, Erik Ribes, Júlia Sánchez i Queralt Roger a la prova dels 200 metres esquena. També hi seran nedadors de casa com el veterà Arnau Rovira, retornat al club o Guillem Làzaro, ara al Club Natació Terrassa.

La competició començarà a dos quarts de 10 del matí, i es preveu el lliurament de guardons del matí cap a tres quarts d’11 el primer, i un quart i mig de dues el segon. La jornada de la tarda començarà a les 6 i es tancarà cap a 2/4 de 8. L’ordre de proves és el següent: 800 lliures masculins, 200 esquena femenins, 200 esquena masculins i 200 papallona masculins, lliurament de premis i 200 papallona femenins, 1500 lliures masculins i els 200 metres braça tant masculí com femení. A la tarda, amb inici a les 6, es faran els els 200 metres lliures, la prova en què competia l’homenatjat Félix Serra Santamans, i els 200 metres estils.

El trofeu es podrà seguir en directe pel canal de Twitch del Club: cnminorisa