El Torneig Vila de Santpedor de Judo omple el pavelló Rafa Martínez

287
Nens competint al Torneig Vila de Santpedor de Judo davant un públic entregat FOTO: JUDO SANTPEDOR
Nens competint al Torneig Vila de Santpedor de Judo davant un públic entregat FOTO: JUDO SANTPEDOR

Més de 250 infants han participat d’aquest torneig, demostrant que el judo és un esport cada cop més participat i consolidat a la comarca

El Pavelló Rafa Martínez de Santpedor s’ha omplert per veure el Torneig Vila de Santpedor de Judo. Més de 250 infants d’entre 4 i 7 anys, categories pre-benjamí i benjamins, van mostrar les seves habilitats a un públic entregat.

La competició ha començat a les 9 del matí pels Benjamins, que des de gairebé les vuit rondaven pel pavelló. Més tard ha sigut el torn dels més petits, els pre-benjamins. En total més de 250 infants vingut de clubs de judo d’arreu del territori. D’aquests, 56 eren del Judo Santpedor, que és qui organitza l’esdeveniment de forma anual. Així de satisfet es mostrava el coordinar del torneig i mestre de judo, Roger Fontanet:

“Ha sigut un èxit, tot ha funcionat segons el previst. Els nens i nenes han flipat amb l’organització, i els tallers complementaris que hem fet. Els pares han pogut veure què és el judo, un esport que premia respecte i valors per damunt de les victòries. L’equip ha funcionat com una família i això ha fet que organitzadors i participants gaudíssim per igual”.

El Torneig Vila Santpedor de Judo s’ha superat, doncs, un any més, i demostra que el judo és un esport cada cop més consolidat a Santpedor i a la comarca.