El Torneig de vòlei platja de Manresa supera amb nota les restriccions sanitàries

154
actes juvenils

És un clàssic de cada estiu a la ciutat de Manresa i, malgrat la incertesa, s’ha pogut dur a terme finalment. Parlem del Torneig de vòlei platja que se celebra a la plaça de l’Ajuntament de Manresa i que és organitzat pel consistori, juntament amb l’Associació Esportiva Vòlei Manresa. Les dues parts han dissenyat una catorzena edició reduïda per bé d’aplicar els protocols de seguretat sanitària amb més comoditat.

Enguany, el torneig s’ha celebrat de dimecres a dissabte (dos dies menys que les darreres edicions) i s’ha disputat en el mes de juliol, quan l’habitual és que es jugui la darrera setmana de juny. Aquest matí a la Central d’Ona Bages hem parlat amb un dels membres de la comissió organitzadora, el Jordi Guitart.

Guitart ha valorat positivament la celebració del torneig tot i les limitacions. Podríem dir que el torneig ha resistit amb la participació de 25 equips. A diferència d’altres anys, Guitart reconeix que fins a 2 o 3 setmanes abans, no sabien si podrien organitzar-lo i això els va agafar en fred. Recupera l’entrevista sencera.