El Torneig de Pasqua Memorial Martí Orive arriba a la 20a edició

220

Sant Fruitós de Bages acull un any més el Torneig de bàsquet i futbol Memorial Martí Orive, organitzat per l’escola Paidos, amb el suport de l’Ajuntament.

Uns 240 nens i nenes de l’escola de Bàsquet Paidos, l’Escola de Bàsquet Sant Fruitós i Sant Fruitós Escola de Futbol, participaran en el Torneig. La 20a edició estrena el logo de l’alumna de 4t d’ESO, Júlia Orive Pretel i està capitanejat per Paula Orive, Pau Morales, Àlex Ballesteros, Anna Moliner i pares i mares que ajudaran en els sortejos.

El Torneig de Pasqua engega dissabte amb la Trobada d’Escoles de Bàsquet de les Comarques Centrals amb 11 centres, 22 equips i 217 participants i el torneig de les categories pre-mini i mini femení, a les 10 del matí al Paidos. A les 3 de la tarda continua al pavelló d’esports, l’endemà al matí toca torneig de futbol al camp amb categoria escolar i pre-benjamí i les tardes de diumenge i dilluns, segueixen els partits de bàsquet al pavelló de categoria mini. pre-infantili infantil.

Després de la celebració de l’any passat lligada amb l’any del Bàsquet Català a Sant Fruitós, el president de l’Associació Esportiva Escolar Paidos, Joan Girona, assegura que l’edició d’enguany arriba amb molta implicació per part de tothom.


Podeu escoltar l’entrevista sencera al president de l’Associació Esportiva Escolar Paidos, Joan Girona, que també ens parla dels objectius de l’Associació després de prendre el relleu ara fa un parell de mesos.

 

Imatge de la Trobada Escoles de Bàsquet Comarques Centrals de l’any passat.