El tobogan aquàtic, novetat estrella de la Festa Major de Sallent

194

A una setmana perquè comenci la Festa Major de Sallent, l’Ajuntament ja ha fet públic el programa amb tots els actes que se celebraran al municipi del 8 a l’11 de setembre. El plat fort d’aquest any són les activitats aquàtiques, que van des d’un tobogan aquàtic que recorrerà part del carrer Secretari Bonet fins a una Pool Party a les piscines municipals. De fet, la Regidora de Cultura i Festes, Anna Fernández, explica que un dels objectius d’aquesta edició és acomiadar l’estiu d’una manera diferent:

La programació nocturna, però, també agafa protagonisme aquest any. Ho fa sobretot a l’Escorxador, que durant les nits de divendres i dissabte acollirà les actuacions d’alguns dels discjòqueis més coneguts de Catalunya, com és el cas de Marçal Ventura. L’any passat l’Ajuntament de Sallent va aprofitar la Festa Major per inaugurar un espai allunyat del municipi amb la voluntat de celebrar-hi totes aquelles activitats nocturnes que poden allargar-se fins a la matinada. D’aquesta manera, aquest any l’Ajuntament ha apostat per celebrar-hi les actuacions electròniques, ja que tal com assegura Fernández es tracta d’un espai que reuneix les condicions per aquest tipus de música:

Per la seva banda, les orquestres i els balls de Festa Major se celebraran, principalment, a la Plaça Sant Antoni Maria Claret abans de les dotze de la nit.

Tot i així, la Festa Major de Sallent segueix apostant per alguns dels actes que més s’han consolidat al municipi. D’aquesta manera, clàssics com la competició de canoes i el concurs de paelles tornaran a estar marcades al calendari de molts sallentins. La cultura popular també hi serà present amb la ballada de gegants i nans, l’audició de sardanes i les visites guiades a la casa Torres i Amat. I és que tal com assegura Fernández, “la Festa Major de Sallent aposta per seguir mantenint el format de cada any.”

Podeu consultar el programa amb totes les activitats aquí.