Es tracta de la tercera xifra més alta de la història, tot i que no s’hagi programat cap musical de gran format.

Entre gener i juny, hi ha hagut a la cartellera 88 espectacles i 130 funcions amb una ocupació mitjana del 74,4%. Així ho valorava el gerent del Teatre Kursaal, Jordi Basomba.

Aquest any, els musicals estan programats pel segon semestre amb l’arribada de Chicago. D’aquest espectacle se’n faran 7 funcions i ja s’han venut més de 3.000 entrades. Per això, des del Kursaal auguren un 2024 amb unes dades que es podrien acostar al rècord del 2023, amb 90.000 espectadors. Des de l’Ajuntament, la regidora de cultura, Tània Infante, també valorava molt positivament l’èxit de convocatòria del teatre.

De cara al proper semestre, ja s’han venut més de 16 MIL entrades. La programació a partir del mes d’agost comptarà amb propostes molt diverses. En donava més detalls el responsable del Galliner, Joan Morros.

Més enllà de la programació des del Teatre Kursaal també reivindiquen la feina que es fa des del Servei Educatiu de l’equipament amb propostes com ara el CantaXics o els cursos que es fan des de l’Aula d’Arts Escèniques.