La pandèmia va condicionar la temporada en la qual es van fer 81 espectacles i 114 funcions, amb una ocupació del 67,2%. Fins a l’arribada de la covid-19, el teatre mantenia la seva tendència a l’alça. Pel teatre manresà ja havien passat 23.234 espectadors, un 11% més que en els mateixos mesos del 2019. A més, al gener, es va assolir la xifra rècord d’un milió d’espectadors des que el Kursaal va tornar a obrir portes.

Es van suspendre un total de 65 espectacles que ja estaven a la venda. Tot i això, des del Kursaal fan un balanç positiu de l’any. El gerent, Jordi Basomba, ha destacat la temporada com a molt positiva, tenint en compte que s’ha pogut mantenir l’ocupació en la franja alta tot i el context de pandèmia.

Amb el tancament del mes de març, l’activitat escènica va quedar aturada fins al juliol i fins a final d’octubre, que hi va haver el segon tancament que es va allargar fins a finals de novembre. Malgrat tot durant aquest període es van fer 40 espectacles i 55 funcions amb un total de 12.299 espectadors.

A les portes de la celebració dels 14 anys de la reinauguració del Kursaal, el teatre ha presentat la nova temporada. Aquest dissabte posaran a la venda més d’una vintena d’espectacles fins al mes de juny, que completaran les propostes que ja són a la graella de la programació i que en gran part són reubicacions de funcions cancel·lades aquests darrers mesos amb motiu de la pandèmia.