El teatre Kursaal de Manresa programa una vintena d’espectacles per als mesos de setembre i octubre

167
Jordi Basomba, gerent del Kursaal, i Joan Morros, responsable de programació, al Kursaal de Manresa. Imatge del 21 de juliol del 2020. (Horitzontal)

Les entrades no es posaran a la venda fins a finals d’agost per si cal fer canvis d’aforament. Malgrat que ara la capacitat podria ser del 100%, les entrades es venen deixant sempre una butaca buida al costat de cada espectador i, com a màxim, es poden comprar sis butaques juntes.

La programació per a l’octubre i novembre és “diversa” i es concentrarà, en gran part, a la sala gran i la sala petita del Kursaal. Mantindrà la reducció de l’aforament i totes les mesures sanitàries que ja són vigents des d’aquest mes de juliol.

De fet, durant aquest juliol, Basomba ha explicat que els espectacles programats han tingut molt èxit, amb l’aforament permès pràcticament ple o ple del tot.

Entre els espectacles programats per la temporada de tardor, hi haurà els concerts d‘Els Amics de les Arts o la ‘Novena de Beethoven’ amb l’Orquestra Camera Musicae i l’Orfeó Català, el monòleg ‘El Gallardo Español’ d’en Peyu o l’obra ‘Alguns dies d’ahir’ de Jordi Casanovas.