Gus Carrasco/Xiulet Final

El Manresa Futbol Sala haurà de reprendre el partit suspès contra el Barceloneta del passat 6 de febrer. El Tribunal Administratiu de l’Esport ha rectificat la Federació Espanyola que, en el seu moment, havia donat la victòria pel conjunt manresà.

El partit havia estat suspès quan faltaven 9 minuts amb el resultat de 3-1 favorable als manresans. El motiu de la suspensió va ser perquè presumptes directius visitants va utilitzar un xiulet per interrompre el joc en nombroses ocasions. Els responsables del club local havien avisat als Mossos d’Esquadra, però la policia va trigar en arribar i finalment els àrbitres van decidir suspendre el matx.

Aquest partit corresponia a la primera fase de competició de la Segona Divisió B, i havia estat sancionat pel Jutge Únic i el Comitè d’Apel·lació de la RFEF amb una multa de 1.000 euros

El Tribunal Administratiu de l’Esport va acceptar parcialment el recurs del Barceloneta, i tot i mantenir la sanció de 1.000 euros per al Barceloneta, considera que cap punt del reglament no contempla la suspensió del partit per a una falta greu d’aquest tipus, de manera que ordena la disputa d’aquests 9 minuts que faltaven, amb marcador de 2-1 favorable al Manresa FS, pilota també per als manresans i 1 i 3 faltes acumulades, respectivament.

Un hipotètic canvi de resultat del matx en aquests 9 minuts que falten no afectaria l’accés de cap dels dos equips a la fase de play-off perquè es van classificar amb solvència, però sí que podria incidir en els punts que tenen en aquesta segona fase, ja que s’acumulaven d’una fase a l’altra.