El sol guanyarà la partida als núvols

97

Després de molts dies de cel gris i precipitacions, aquesta tarda les clarianes guanyaran terreny i, com a molt, quedarà algun ruixat residual, de poca importància. Tot plegat, són les restes de la pertorbació de llevant que ens ha afectat aquests dies i que ja s’està desdibuixant.

Demà la millora de la situació meteorològica serà molt evident i el sol serà el protagonista de la jornada. A primeres hores, però, podran aparèixer alguns bancs de boira que es desfaran a mig matí i durant la tarda creixeran nuvolades, sense més conseqüències. L’ambient, gràcies al sol, serà més agradable amb molts termòmetres al voltant dels 16 o 17ºC a l’hora de dinar.

El cap de setmana s’entreveu igualment tranquil, amb moltes estones de sol però també amb alguns intervals de núvols. En principi no s’espera que plogui i l’ambient serà més contrastat entre el dia i la nit, amb fred de bon matí i més suavitat durant les hores centrals de la jornada, amb màximes que ja voltaran els 20ºC. Podreu aprofitar per fer rentadores i estendre la roba a fora!