El Set de Tapes arriba un any més per la Festa Major a través del col·lectiu de restauració 7D Sant Fruitós i ho fa amb alguns canvis.

Els dies de la ruta de les tapes s’han reduït a 3  i es faran els dies 28 i 30 de juny, a un preu de 3 euros amb pinxo i una copa de vi d’Artium. El dijous 29, alguns dels establiments que participen es concentraran a la plaça Onze de Setembre i oferiran copes de vi Abadal, Exibis, Mas de Sant Iscle i Artium, amb un pinxo de formatge del mestre David Morera. La degustació comptarà amb una ambientació especial amenitzada pel DJ Ferry B, Ferran Boixadors i començarà a les 8 del vespre i seguirà fins a les 11 de la nit.

El tiquet per participar el dijous 29 va a part, val 10 € i inclou 3 tapes i 3 vins. També hi haurà l’opció de tapa o vi a 2€ la unitat. A més, tots els participants obtindran un collar per penjar la copa mentre xerren i beuen pagant un lloguer de 2 € a disposició de Sarauto. Enguany els establiments que participen són La Cuina del Bosquet, La Fonda Sant Benet, Can Plana, El Nou Celler, Can Ladis, Pizza Klam, El Bar del Nexe, Delicious i La Caseta de Les Brucardes.

Dani Giner de Can Ladis ens explica l’objectiu dels canvis que han fet enguany.

Ràdio Sant Fruitós sortegem 4 tiquets, 2 per la ruta de les tapes i 2 per la degustació de dijous. Els dos tiquets de la ruta de tapes inclouen 6 tapes amb copa de vi, valorats per 15€ cada un. Els dos tiquets de dijous inclouen 3 tapes amb 3 copes de vi, valorats en 10€ cada tiquet.

Imatge del Nou Celler.