El servei de psicologia escolar municipal de Sant Vicenç de Castellet ha atès prop de 150 infants el darrer curs. El marc del pla educatiu ‘Sant Vicenç Educa’, l’any passat el servei es va passar de 10 a 24 hores d’atenció setmanals que es mantindran a partir de setembre. 

 Han sigut un total de 147 infants del municipi. El servei, que compta amb el suport de l’Equip d’Assessorament Psicopedagògic del Servei Territorial del Departament d’Educació a la Catalunya Central, s’adreça a l’alumnat de la llar d’infants municipal El Niu i de les escoles Sant Vicenç i Puigsoler i forma part del pla educatiu Sant Vicenç Educa. L’any passat el servei es va reforçar i va passar de 10 a 24 hores setmanals, una oferta que es mantindrà a partir de setembre per als infants i joves de 0 a 12 anys. Gemma vidal, mester d’educació especial de l’escola Puig Soler explica que és una eina que també ha ajudat als pares i mares. 

A través d’aquest servei, doncs, es fa una primera intervenció per saber quin tractament serà més eficaç i poder millorar el benestar emocional i el desenvolupament social i acadèmic de cada infant.