Sant Fruitós de Bages és l’escenari d’exhibicions aèries i un nou rècord de salt seqüencial

Bona resposta del públic al Saltamos Festival, celebrat dissabte al centre de paracaigudisme de Barcelona. L’aeròdrom Barcelona-Bages, ubicat a Sant Fruitós de Bages, va ser l’escenari d’una jornada d’exhibicions aèries que van atraure un nombrós públic durant tot el dia.

La jornada ha registrat un nou record estatal de salt seqüencial de divuit paracaigudistes. Va ser en la modalitat 18 WAY, que consisteix a canviar de posició en dos punts diferents en plena caiguda lliure i el grup especialitzat de paracaigudistes ho va aconseguir realitzar.

La festa aèria es va completar amb competició de salts de precisió i una demostració de paramotor a càrrec del reconegut pilot David Tejero. També ha participat la PAPEA, el grup de paracaigudistes de la Patrulla Acrobàtica de Paracaigudisme de l’Exèrcit de l’Aire. El Saltamos Festival també va programar una trobada formativa de paracaigudistes per millorar la seva tècnica de vol i va comptar amb un espai lúdic amb la presència de ‘food trucks’, música en directe i expositors de marques esportives. Durant tota la jornada es van sortejar diferents regals a través d’uns tiquets solidaris que es destinaran a l’Hospital de Dia d’Oncologia i Hematologia de la Fundació Althaia.