La selecció de Catalunya va finalitzar en vuitena posició el Mundial sub-15 de futbol sala, disputat al Paraguai i amb la presència d’un sallentí a les files del combinat català: el Yassir Abbadi. La selecció va anar de menys a més durant la fase classificatòria, però va arribar amb les forces justes per competir contra Colòmbia als quarts de final. Després també va caure contra Uruguai i Mèxic en la lluita pels llocs 5 al 8.

Catalunya va participar en el torneig amb un equip propi perquè aquesta branca del futbol sala no depèn de la FIFA. El Mundial estava previst per l’any passat, però es va ajornar per la pandèmia. En la fase inicial, la selecció va quedar segona després de perdre contra el Brasil, empatar contra Mèxic i guanyar el Canadà.

El torneig va ser guanyat pel Brasil a la final contra Colòmbia per 1 a 3. Tant el cos tècnic com els jugadors estaven molt contents pel seu rendiment i pel futbol sala que van mostrar. Sobretot, es destaca la feina feta als despatxos de la federació catalana.

Els dos següents tornejos internacionals seran el Mundial C17 masculí, que tindrà lloc a Xile a l’octubre de l’any vinent, i el Mundial absolut femení, previst per el novembre del 2022 a Colòmbia.