El Rotary Club de Manresa-Bages s’afegeix a la campanya #joemcorono i dóna 9.250 euros per a investigar la COVID-19

111

La campanya solidària #joemcorono pretén recaptar fons per aconseguir una vacuna i un tractament amb el qual fer front al coronavirus. Una campanya a la qual també s’hi ha volgut sumar el Rotary Club de Manresa-Bages. El Rotary bagenc és una organització de servei humanitari, integrada dins una xarxa mundial diversa formada per líders cívics, professionals i empresarials.

En el marc d’aquesta iniciativa, #joemcorono, l’entitat bagenca ha fet una donació de 9.250 euros a l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Per tal de recaptar els diners de la donació, el Rotary Club de Manresa-Bages ha fet un recapte entre els seus socis. Tot anirà destinat a l’assaig clínic que estan provant l’equip d’investigadors per a frenar la transmissió de virus. Alhora, aquest equip treballa en un projecte que té per objectiu desenvolupar fàrmacs, anticossos i una vacuna contra el nou coronavirus i altres futures amenaces similars.

Des del Rotary Club de Manresa-Bages es fa una crida a la ciutadania de la comarca, per bé de continuar actuant de manera responsable com fins ara, seguir les indicacions de les autoritats i contribuir a aturar l’expansió del virus.