‘El retorn gradual de l’esport’ ESPORT I PUNT 22/02/21

127

Dilluns 22 de febrer del 2021, l’endemà del dia de la Llum a Manresa i festiu a la capital del Bages. Programa número 192 del magazín esportiu Esport i Punt d’Ona Bages que fem des de Ràdio Sant Fruitós. Un programa en el qual repassem les notícies més destacades del dia i també del cap de setmana.

Avui parlem amb dos entrenadors que han reprès la competició recentment amb els seus equips. Són dos esports diferents. Un és el futbol sala, concretament el Futsal Athletic de Vilatorrada, que aquest cap de setmana ha reprès la competició amb els seus equips de Divisió d’Honor. Ja recordareu que aquest cap de setmana tornaven les lligues de futbol sala català que donen accés a un campionat gestionat per la Federació Espanyol. Això d’una banda, després saludem l’entrenador del primer equip masculí del CN Minorisa de Waterpolo.

Després fem l’habitual tertúlia de futbol, avui ens acompanya el Francesc Dalmau i també tornarà el Lluc Grandia.

Tanquem el programa recuperant l’entrevista que hem fet aquest matí al Lluís Jou, president del Manresa Rugby Club i l’Àxel Libori, responsable de la secció de rugbi en cadira de rodes.