El retorn de la Festa Major de Sant Fruitós celebra una de les edicions més participades que es recorden

151

Protecció civil va calcular unes 1.000 persones, només, el divendres gaudint de la festa alhora. La setmana va començar amb les tres jornades del Batibull, la Festa Major Infantil, on petits i grans van gaudir amb les propostes de cercavila, festa d’aigua i discoteca entre d’altres activitats. 

Una de les activitats que més va agradar va ser la del Scape room, que va exhaurir totes les entrades. I pel que fa al piromusical, que arribava després de 9 anys sense fer-se, va acabar sent un dels actes reprogramats:

És Laia Feliu, regidora de cultura i festes de l’Ajuntament de Sant Fruitós, que també fa autocrítica:

Ara bé, la Festa major del poble també va trobar un gran lloc per la solidaritat: la nit de dimecres, la banyada nocturna va recaptar 600 € gràcies a l’entrada solidària. Uns diners que es destinaran a la investigació per a la lluita contra la Covid persistent.

I també va servir per posar nom i cara als nous Hereu i Pubilla del poble, que son Xènia Mata i Bernat Torreblanca, substituint a Daniela Sagués i Lluc Grandia. 

La Festa Major també va servir per anunciar els 3 projectes guanyadors del pressupost participatiu 2022, que aquest any han estat la reforma dels sanitaris de l’escola Monsenyor Gibert, la senyalització de l’anella verda de Sant Fruitós de Bages, i la compra d’una torre multifuncional per a realitzar exercicis al gimnàs del camp de futbol municipal.