El repartiment a domicili i garantir seguretat seran clau per la reactivació dels restaurants de Sant Fruitós

133
Restaurant Can Ladis de Sant Fruitós.
Restaurant Can Ladis de Sant Fruitós.

Els restauradors de Sant Fruitós reforçaran el repartiment a domicili i la seguretat pels clients per encarar el desconfinament. De moment, però, regnen la incertesa i els dubtes davant quan podran tornar a obrir els restaurants amb normalitat i quines mesures s’hauran de prendre. Tot i això, alguns ja han començat a moure fitxa i preparar els escenaris que es presentin en les pròximes setmanes.

Amb la fase 0 en marxa, el repartiment a domicili d’aliments ha donat llum verda a diversos negocis per tornar a posar-se en marxa. És el cas de Can Ladis i Klam Restauració. 

Can Ladis

En el cas de la marisqueria, tenen clar que hi ha dos factors clau a l’hora d’encarar les properes setmanes. El primer és potenciar el repartiment a domicili i, a l’hora, les xarxes socials del restaurant. L’altre és la seguretat pels clients, un factor que ja tenen clar en el repartiment a domicili, però no tant dins del local. El propietari de Can Ladis, Dani Giner, explica els dubtes que genera el ball de rumors sobre mesures que s’hauran de prendre i la falta de decisions sòlides.

Dani Giner, propietari de Can Ladis

D’altra banda, un factor important a l’hora d’encarar aquesta nova etapa, segons Giner, és oferir un bon servei perquè el paper del boca orella hi juga un paper clau.

Klam Restauració

Un cas diferent és el de Klam Restauració que compta amb dues vessants de negoci diferents. La primera és el repartiment a domicili de les pizzeries, distribuïdes a diferents municipis de Catalunya, i l’altra és la cafeteria restaurant de Sant Fruitós. En el cas del lliurament a les cases, el propietari de la cadena, Pep Gómez, també li dona un paper clau a la seguretat que puguin transmetre als clients.

Pep Gómez, propietari de Klam Restauració

En quant al negoci presencial, Gomez també està pendent de les mesures que es prenguin des de les diverses institucions per no haver de fer cap pas en fals per la seguretat laboral dels seus treballadors.

Les pizzeries Klam començaran a repartir a domicili a partir de demà. En el cas de Sant Fruitós, es poden fer les comandes trucant al 93 876 18 10.

Incertesa davant les mesures

Tots dos empresaris, en aquesta línia, estan neguitosos perquè no tenen clares quines seran les consignes que vindran tant de la Generalitat com del govern de l’Estat Espanyol.

En els dos casos, però, celebren les reunions que està fent l’Ajuntament amb els restauradors per oferir l’ajuda que els sigui possible. Unes trobades que, a més, serveixen per compartir idees entre tots els qui tenen un negoci d’aquesta mena a Sant Fruitós.