El PSC ha presentat esmenes de millora als pressupostos de la Generalitat, algunes d’elles tenen incidència directa al Moianès com dues propostes relacionades amb la millora de la C-59. Entre les esmenes als pressupostos de la Generalitat el partit socialista ha inclòs dues peticions relacionades amb la C59, una d’elles és la redacció d’un projecte per abordar una reforma del tram entre Moià  i la C-25, tram que passa per l’Estany. Jordi Terrades és diputat al Parlament per al PSC

L’altra aportació relacionada amb la carretera és dotar de finançament al projecte de la variant de Sant Feliu de Codines, molt reivindicat al Moianès en ser un dels punts més perillosos de la carretera.

Aquestes demandes arriben quan està en procés un projecte per reparar el ferm i millorar les condicions de la C-59 entre Sant Feliu i Moià. Més enllà de la carretera el grup dels socialistes han afegit dues esmenes més amb repercussions al Moianès, una en matèria d’habitatge social i la segona en el foment de la indústria alimentària.

Ara queda tot a l’espera saber com rep el Govern les propostes del PSC i com avancen les negociacions parlamentàries per aprovar els pressupostos de la Generalitat abans que acabi l’any.