El PSC de Sant Fruitós presenta la candidata per a les eleccions municipals, Cristina Murcia

186

A Sant Fruitós de Bages, el Partit dels Socialistes de Catalunya ha presentat oficialment la seva candidata per a les eleccions municipals d’enguany. És Cristina Murcia, l’actual regidora de Serveis Socials i Veïnatge de l’Ajuntament, que relleva a Tomàs Casero com a alcaldable. L’acte es va fer dissabte a la tarda al Nexe Espai de Cultura.

Cristina Murcia es converteix en la cap de llista del Partit dels Socialistes de Catalunya a Sant Fruitós de Bages. Murcia porta vuit anys com a regidora a l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i relleva com a candidata a Tomàs Casero, alcaldable en les últimes quatre eleccions.

Cristina Murcia, cap de llista del PSC a Sant Fruitós de Bages. Fotografia: PSC Sant Fruitós

Cristina Murcia, cap de llista del PSC a Sant Fruitós de Bages: “La meva carta de presentació a aquesta candidatura són el vuit anys de feina feta pel meu poble i el compromís i el desig de continuar fent-ho de l’única forma que sé, que és treballant per al meu poble”.

L’acte de presentació es va fer al Nexe-Espai de Cultura davant de més d’un centenar de persones, i va comptar amb la presència de Cristòfol Gimeno, primer secretari del PSC del Bages, Berguedà i Solsonès i Eva Granados, portaveu del grup socialista al Parlament de Catalunya. A les darreres eleccions a Sant Fruitós, el PSC va obtenir dos regidors que van formar govern amb Gent Fent Poble.