El PSC acusa ERC de les pintades a la via pública i als cartells electorals

145

S’acosten les eleccions al Parlament de Catalunya -que es celebren dijous 21 desembre- i durant els dies de campanya electoral els municipis s’han omplert de cartells, llaços grocs i pintades demanant el vot.

A Sant Fruitós de Bages, però, també han aparegut pintades a la via pública, al costat dels passos de vianants, i als cartells electorals del PSC. En elles es poden llegir missatges que conviden a la reflexió, com per exemples: “tu tries, llibertat o submissió”; “155” i “21-D Vota República” (sobre el cartell electoral del PSC on s’hi pot veure Miquel Iceta); i també papers enganxats i pancartes estripades del partit dels socialistes [fotografies].

Davant d’això, des de la secció local del PSC, Tomàs Casero ha emès un comunicat denunciant i condemnant els fets cap al seu partit. Ho considera “una agressió molt greu” i acusa a “un regidor d’ERC del municipi” d’haver fer “aquestes bretolades”.

Des d’ERC asseguren que “sempre han treballat pel respecte a les persones” i demanen que el 21D els ciutadans “omplin les urnes de llibertat, cohesió social, república i democràcia”.

[Actualitzarem la informació]

   

Imatges del PSC Sant Fruitós.